Over BPO

Zoekt u een ontwerpbureau?

Heeft u een productidee dat u wilt laten ontwikkelen tot een kunststof product? Wij bieden advies in elke fase van de ontwikkeling en leveren realiseerbare ontwerpen op uw specificaties.

Wij ontwikkelen een ontwerp op basis van uw eisen en wensen. Wij zijn inzetbaar voor het schetsontwerp tot en met ondersteuning bij het opstarten van productie. We adviseren over de materiaalkeuze en technieken binnen de mogelijkheden van de beschikbare productiemethoden. We voeren het projectmanagement en bieden consultancy voor productontwikkeling.

Wij voeren de berekeningen uit op basis van de verwachte belastingen zodat uw product de test doorstaat. We doen aanbevelingen voor aanpassingen in het product zodat het voldoet aan de sterkte-eisen. We optimaliseren uw product en voeren simulaties uit, waaronder spuitgietsimulaties.

Technisch ontwerpbureau BPO

Al sinds 1987 is BPO het bureau voor technische productontwikkeling, Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, waaronder industrieel ontwerpers, mechanische experts, materiaal- en productiespecialisten en projectleiders. Met dit team bedienen wij klanten uit verschillende industrieën binnen en buiten Europa, van Mexico tot Australie.