Op bedrijfsbezoek bij spuitgieter HSV & brouwerij Us Heit

Toon alles

Op bedrijfsbezoek bij spuitgieter HSV & brouwerij Us Heit

Het hele team van BPO is per bus naar Friesland gegaan om een bezoek te brengen aan HSV technical moulded parts. HSV is een spuitgieter in het noorden van het land die zich toe heeft gelegd op grote kunststof spuitgietproducten.

Voor de personen die aan deze projecten getekend, ontworpen, gesimuleerd of gerekend hebben gaf het veel voldoening om de uiteindelijke matrijzen van deze producten aan het werk te zien; De anderen konden natuurlijk met al hun vragen bij deze personen terecht.

De dag werd vervolgd met een rondleiding en proeverij bij de enige Friese brouwerij uit Bolsward; Us Heit. Brouwmeester Aart van der Linde leidde ons rond door zijn brouwerij en distilleerderij.