BPO zoekt Project Engineer (m/v, fulltime)

Toon alles

BPO zoekt:

Project Engineer (m/v) Productoptimalisatie (fulltime)

Als FEM Engineer ondersteun je je collega’s in projecten van onze klanten bij vraagstukken met betrekking tot het functionele gedrag van de producten en structuren om een optimaal technisch ontwerp te realiseren Je doet dit binnen een breed scala van producten, waaronder consumer, packaging, industrial, logistics, automotive en overige producten. De focus ligt op het doorrekenen van een ontwerp, zowel met behulp van handmatige berekeningen als FEM analyses.

Klik hier voor meer informatie.

Project Engineer (m/v) Productontwikkeling (fulltime)

Als Project Engineer ontwikkel je samen met je collega’s een verscheidenheid aan producten voor onze klanten. Projecten variëren van de realisatie van een geheel product binnen de gestelde randvoorwaarden (onder andere tijd, budget en kwaliteit), tot het oplossen van kleine ontwerpvraagstukken. Onze producten vallen binnen een brede range, waaronder consumer, packaging, industrial, logistics en automotive.

Klik hier voor meer informatie.